Eliberare emoțională de grup

Și tu te poți elibera de orice emoție!

Imaginează-ți orice emoție sub forma unei sfere pe care o poți ține acum între palmele tale. Aceasta cuprinde, printre altele, convingeri, frici și amintiri. Atunci când stimulii și receptorii asociați cu emoția, răspund la anumiți factori externi, aceasta se activează, devine prezentă în spațiul tău, împreună cu toată informația din care este alcătuită.

De cele mai multe ori reziști în fața emoțiilor, pe care societatea le-a încadrat ca fiind rele, creând astfel iluzia că ele dispar, însă de fapt ele persistă, fiind reprimate de fiecare dată când refuzi să le simți. Și uite așa, ușor ușor, începi să crezi că emoțiile te controlează sau te domină și apare sentimentul de neputință.

Vestea bună este că te poți elibera de orice emoție și convingere, într-un mod foarte rapid, simplu, eficient și fără efort. Atunci când într-un mod conștient alegi să le dai drumul blocajelor emoționale, se eliberează astfel toate bagajele acelui blocaj. (convingeri, frici, amintiri, etc.)

Această eliberare și transformare se realizează direct la nivelul subconștientului. Vindecarea autentică și reală trece prin subconștient. De aceea, atunci când eliberezi ce a fost absorbit în subconștient, care te separă de tot ce îți oferă viată bun, realitatea ta se transformă și orice devine posibil.

Atunci când cochetezi cu ideea de vindecare, primul lucru pe care îl cauți este spațiul. Acel loc în care să te simți suficient de în siguranță pentru a le da voie poveștilor nespuse să prindă glas.

De aceea am creat pentru tine acest spațiu, pe care îl pun la dispoziția ta și prin eliberarea emoțională de grup.

Cum vei elibera sentimentele?

Vom folosi următoarele metode de eliberare:

Te voi ghida pas cu pas, în fiecare întâlnire. Chiar dacă te vei afla într-un grup, fiecare participant va elibera individual. În timpul procesului de eliberare vei avea microfonul închis, în acest fel nimeni nu va afla povestea din spatele emoțiilor tale.

Vei putea împărtăși cu grupul, ceea ce simți că e potrivit pentru tine la începutul și la sfârșitul fiecărei sesiuni.

În urma acestui proces de eliberare s-ar putea să observi:

Ce spun participanții:

“Mi-a zis ieri cineva că de câteva luni a văzut la mine o evoluție imensă, că simte că strălucesc. I-am zis că de câteva luni chiar am făcut mai intens acest LettingGo a ceea ce îmi acoperea strălucirea (pe care o avem cu toții de la Sursă, doar o acoperim cu limitări) și grupurile acestea pe mine m-au susținut enorm!”
“O experiență cu multe conștientizări pe care am nevoie să lucrez de acum înainte. E mai ușor decât își imaginează cineva. E mult mai fun decât o terapie normală. Mihaela este un terapeut foarte bun.”
“Hello! Vreau să împărtășesc cu voi faptul că azi m-am trezit cu o super energie și toate mi-au mers foarte bine de dimineață. De asemenea, observ cum pe măsură ce eliberez, relația cu ai mei devine mai profundă și vorbim despre lucruri pe care nu le discutam până acum. Chiar m-am emoționat. Mulțumesc, să aveți o zi super!"
“Cu riscul că nu sună foarte sănătos, ședințele cu tine (în privat sau în grup) provoacă dependentă. Doamne, deci după fiecare sesiune mă simt eliberată și, într-un mod foarte pozitiv, dezorientată și cu multe întrebări care vin în completarea răspunsurilor pe care le-am primit și vreau să lucrez tot mai mult la autocunoașterea și evoluția mea. Așa că vreau să îți mulțumesc din suflet."
“A fost o surpriză plăcută să observ că mă pot bucura și de ședințele de grup și m-am simțit safe chiar dacă eram printre oameni necunoscuți. Cel mai mult mi-a palcut să încerc lucruri și metode noi (cântecul inimii, dansul intuitiv) și să îmi dau voie să nu îmi fie rușine făcându-le.”
“Dacă ar fi să spun un singur cuvânt, aș zice că experiența a fost “magică”. Cel mai mult mi-a plăcut ușurință pe care am dobândit-o în a elibera în fiecare moment al vieții mele, dar și ușurința în general în viată mea. Din a două săptămână de curs am observat că lucrurile curgeau mai armonios și mai ușor pentru mine.”
“Am fost mereu așa de entuziasmată să particip la sesiunile de grup pentru că au o energie aparte. Mi s-a întâmplat foarte des în sesiunile de grup să am câte un moment de “aha!” auzind și experiențele altora și relaționând cu asta. Simt și văd o evoluție de la o sesiune la altă. Observ schimbări în atitudinea mea, gândirea mea, energia mea.”
“Dacă ai vorbi cu cineva despre acest program, care ar fi 3 motive pentru care ar merită să participe?
1. Energia faină ce se creează în grup;
2. Energia Mihaelei care mi se pare că este foarte puternică și susține foarte frumos grupul;
3. Ușurința pe care o dobândești pe măsură ce te eliberezi. Parcă te simți mai ușor și mai liber și asta e magic."
“A fost perfect pentru mine în acest moment al vieții mele. Faptul că a fost pe o durată lungă de 10 săptămâni m-a făcut să mă simt și mai apropiată de întreg grupul și de ține, Miha. În același timp, intenția grupului mi-a păstrat intenția interioară de a face din eliberare un stil de viață și am ajuns să eliberez unele aspecte chiar pe moment ce apăreau.”
“A fost interesant. Simțeam că am nevoie de o astfel de metodă, nu doar metodă clasică de terapie în care vorbești despre sentimente, dar nu faci nimic cu ele. Mi-a plăcut foarte mult prima ședință în care am intrat în meditație și am eliberat, iar după am pus ceva în locul emoției. A două zi nu am mai simțit deloc emoția respectivă în circumstanțe în care o simțeam înainte.”
“De când am început programul am simțit că manifest abundență în viața mea cu mai multă ușurință, am primit bani din mai multe surse, timp liber mai mult, alte lucruri materiale, ușurință și am conștientizat cum mi s-a schimbat și percepția asupra anumitor situații atât de mult încât prima reacție a fost de uimire.”
“De ce ai recomanda acest program?
1. Energia de acceptare a Mihaelei și a grupului, faptul că te simți în largul tău și poți împărtăși lucruri profunde fără să te simți judecat.
2. Schimbările și minunile ce au loc după fiecare eliberare, mai multă ușurință și claritate.
3. Faptul că este o metodă ușoară și odată ce ai încercat-o, poate fi practicată zilnic."
“Care sunt 3 idei pe care le-ai luat și le pui în practică? Am conștientizat că dacă încep să eliberez convingeri de suprafață ușor, ușor ajung mai în profunzime și observ convingeri la care nu m-aș fi gândit, așa că iau cu mine ideea de a continua practica zilnică de observare și eliberare.”

Ediția 17

Vindecarea Relației cu Părinții

Vei avea acces la înregistrare întâlnirii timp de 7 zile.

 

Se spune că ne-am ales cu mare atenție părinții atunci când am venit pe Pământ.

Aceștia reprezintă cei mai mari maeștri care te vor ajuta să înveți cele mai importante lecții ale sufletului.

Cu toate acestea, în relația cu părinții s-au creat cele mai multe răni și față de ei păstrezi cele mai multe resentimente.

Ignorate, sufocate, neînțelese, emoțiile reprimate îngreunează relația cu persoanele care te definesc pe tine ca și adult.

Hai alături de noi pe 22 și 29 Martie pentru a vindeca relația cu părinții tăi.

Vei elibera din bagajul emoțional pe care îl cari după tine în relație cu aceștia.

Vei lăsa să plece emoții reprimate, neacceptate, refuzate, neînțelese și răni încă deschise, lucru care va ușura conexiunea cu mama și tata.

Atunci când relația cu părinții se vindeca vei observa cum relațiile cu ceilalți se transformă de la sine în bine.

Investiție:

222 Ron preț întreg

180 Ron astăzi 8 Martie (economisești 42 ron)

“Află cum să eliberezi! Cu cât se eliberează mai mult, cu atât se descoperă bucuriile înnăscute la care nu există limite. Oricât de fericit devii, poți oricând să mergi mai departe și să devii și mai fericit. Dacă ai fi de o mie de ori mai bucuros decât ești acum, ai putea continua să mergi mai departe și mai departe în bucurie. Bucuria este nelimitată fiindcă suntem infiniți.”

Întrebări frecvente

Ziua în care se desfășoară fiecare întâlnire diferă de programul la care te înscrii. De asemenea, timpul alocat fiecărei întâlniri diferă de tematica pe care o alegi.

Mai sus poți vedea detaliile pentru fiecare program care urmează.

Locație: Online (linkul de acces se trimite ulterior)

Mai sus găsești descrise emoțiile pe care le vom elibera și organizarea lor în funcție de program.

Da, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai o bună conexiune la internet.

Adaugi în coș workshop-ul, completezi formularul de înscriere cu datele complete (inclusiv numărul de telefon), finalizezi plata și ulterior vei fi adaugat în grupul de whatsapp și/sau vei fi contactat pe e-mail.

În cazul în care intervine ceva neprevăzut, poți primi valoarea investită dacă aduci un înlocuitor.

Renunțarea reprezintă o tehnică simplă constituită dintr-o înșiruire de întrebări ce au ca scop intrarea în contact cu emoțiile noastre și eliberarea  acestora. După ce înțelegi cum funcționează această metodă, după ce mintea nu mai opune rezistență acestui proces (pe care la început nu-l înțelege), această tehnică poate fi aplicată zilnic, oriunde te-ai afla, iar rezultatele sunt fascinante. Această tehnică reprezintă echivalentul stingerii focului şi golirii conţinutului oalei sub presiune a minții, iar simplitatea ei o aduce atât de aproape de Adevăr.

Cântecul Inimii este o modalitate prin care te poți elibera emoțional, folosindu-te de vocea ta.  După ce ți-ai setat intenția de eliberare, observi unde se activează emoțiile în spațiul tău și le lași să se exprime, dându-le un glas.

Dansul Intuitiv reprezintă o forma de eliberare prin mișcarea corpului. Pur si simplu, în timp ce te conectezi cu o anumita emoție, îți lași corpul să se miște așa cum simte, deoarece energiei îi place să se miște liber. Uneori aceste mișcări iau forma unui dans.

Nu poți copia conținutul acestui site