Politica de livrare și retur

Politica de plată și executare a cursurilor online

1. Cum plătesc?

Pentru serviciile achiziționate on-line de pe www.mihaelamaierean.com aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

· plata online prin card bancar (înainte de efectuarea plății se va afișa exact totalul de plată)

2. Modalitatea de livrare

Cursurile online de pe site pot fi accesate doar prin intermediul contului. Sesiunile de grup live se livrează pe platforma Zoom și/sau Whatsapp.

INSTRUCȚIUNI PENTRU ACHIZIȚIONAREA CURSULUI:

  1. Apeși pe Adaugă în coș;
  2. Vei fi redirecționat pe pagina coșului de cumpărături, iar acolo apeși pe Continuă cu finalizarea comenzii;
  3. Vei fi redirecționat către pagina de finalizare, unde introduci informațiile pentru facturare;
  4. Tot aici introduci un nume de utilizator și o parolă (dacă nu ai deja cont) pentru a-ți crea un cont. Cursurile de pe site pot fi accesate doar prin intermediul contului.
  5. Introduci datele și plătești cu cardul;
  6. Aștepți să primești mail-ul de confirmare plată;
  7. Intri pe site la https://mihaelamaierean.com/dashboard/enrolled-courses/ și accesezi cursul.

Politica de retur / anulare

1. Cum anulez un curs achiziționat on-line?

În cazul în care a fost achiziționat online un curs de care nu mai doriți să beneficiați, mă puteți contacta la 0751489914 sau healing.mihaelamaierean.com.

3. Exercitarea dreptului de retragere

Conform OUG 34/2014, „Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suportă alte costuri decât cele de transport cu returnarea produselor şi eventuale comisioane bancare după caz”.

Fără a aduce atingere art. 10 din OUG 34/2014, perioada de retragere menţionată la alin. precedent expiră în termen de 14 zile de la: „ziua în care consumatorul sau o parte terţă, altă decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor/serviciilor”.

Înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, consumatorul informează vânzătorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, prin scrisoare recomandată.

În acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:

  • de a folosi modelul de formular de retragere prevăzut în partea B din anexă la OUG 34/2014;
  • de a face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.

Consumatorul şi-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menţionată la art. 9 alin. (2) şi la art. 10 din OUG 34/2014 în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către consumator înaintea expirării perioadei de 14 zile.

Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispoziţiile din prezentul articol revine consumatorului.

2. În cât timp valoarea cursului achiziționat online va fi returnat în contul personal în caz de anulare?

În funcție de politicile fiecărei bănci, valoarea cursului achiziționat online va fi returnat în contul dumneavoastră personal în termen de maxim 10 zile lucrătoare.